Leveringen

Verzending van uw pakket

Pakketten worden over het algemeen na ontvangst van uw betaling zo snel mogelijk verzonden via PostNL of een andere vervoerder met tracking en aflevering zonder handtekening. Als u de voorkeur geeft aan verzending met vereiste handtekening, zullen er extra kosten in rekening worden gebracht. Neem contact met ons op voordat u deze bezorgwijze kiest. Welke verzending u ook kiest, u krijgt van ons een trackingnummer waarmee u uw pakket online kunt volgen tenzij wij de levering zelf uitvoeren, dan wordt een afspraak per mail of per telefoon gemaakt.

Eén belangrijk punt betreffende leveringen van witgoed (wasmachines, drogers, koelkasten, vriezers, enz.): wij doen geen trappen. Dus leveringen in appartementsgebouwen zonder lift of leveringen welke in huizen naar boven moeten gebracht worden doen wij niet.

Witgoed apparaten worden standaard over de eerste drempel geleverd.
Bij sommige witgoed apparaten is plaatsing en aansluiting aan de reeds aanwezige en goedwerkende standaard aansluitpunten inbegrepen. Als dit niet het geval is dan ziet U op de pagina van het apparaat "Extra opties" en kan u bij de bestelling kiezen welke plaatsing en/of installatie U wil door uw keuze op deze pagina aan te vinken.

Omwille van logistieke redenen verkopen en leveren wij standaard enkel op Walcheren, Noord-Beveland, Zuid-Beveland en Schouwen-Duiveland. Uitzonderingen kunnen op aanvraag voorkomen maar moeten altijd door ons per e-mail bevestigd worden.

Neem altijd contact op voor informatie over de leverbaarheid en/of levertermijn van uw bestelling. Dit heeft te maken met wereldwijde schaarste van onderdelen. Wat vandaag leverbaar is, is misschien morgen niet meer (onmiddellijk) leverbaar.

Verzendkosten kunnen variëren omdat deze ook afhankelijk zijn van de grootte en/of het gewicht van het artikel.

Verzendkosten zijn inclusief behandeling, verpakking en frankering. Behandelingskosten zijn vaste bedragen, terwijl vervoerskosten afhankelijk zijn van het totaalgewicht. We raden u aan uw artikelen onder te brengen in één bestelling. We kunnen twee apart geplaatste bestellingen niet samenvoegen, voor elke bestelling zullen dus verzendkosten in rekening worden gebracht. Uw pakket wordt op eigen risico verzonden, maar er wordt bijzondere zorg besteed aan breekbare voorwerpen.